Vardagsrutin

BORN FOR YOU är en vegansk hudvårdsserie med multifunktionella produkter för både ansikte och kropp som är effektiva och användarvänliga. Alla våra produkter är dermatologiskt testade, utvecklade och tillverkade i Sverige för att säkerställa den mest hållbara processen - från val av ingredienser till slutprodukt.

 

Produkterna funkar utmärkt var för sig men om man vill skapa en vardagsrutin för att uppnå maximal hudhälsa så följer här några enkla steg.

1. Face Cleanser

Rengör ansiktet med tvättgelen morgon och kväll. Fukta ansiktet och löddra upp en liten mängd av gelen i handen. Massera in löddret försiktigt i ansiktet under en minut. Skölj väl med ljummet vatten. 

Se produkt

2. Multi Vitamin Essence

Använd essensen på rengjord hud morgon och kväll. Blöt en bomullsrondell med ansiktsvattnet och stryk försiktigt på önskade områden utan att gnugga. Kan användas på både ansikte och kropp. Undvik ögonpartiet och läppar. Skölj med vatten om produkten kommer i ögonen.

Se produkt

3. Eye Cream

Applicera en liten mängd med fingertopparna runt ögonen, morgon och kväll. Undvik direktkontakt med ögonen. Parfymerad. Dermatologiskt testad.

Se produkt

4. Face Cream

Använd ansiktskrämen morgon och kväll. Undvik ögonpartiet och skölj med vatten om produkten kommer i ögonen. 

Se produkt

5. Face Mask

Rengör ansiktet innan du applicerar masken. Lägg en riklig mängd av masken över hela ansiktet och halsen. Undvik ögonpartiet. Låt verka 15-30 min och skölj därefter noga med ljummet vatten. Kan även användas över natten.

Se produkt


Fullständig bruksanvisning och innehållsförteckning hittar du under produkterna i shopen.