OM BORN

 

Svenska hudvårdsmärket BORN FOR YOU, grundat 2019, består av en rad veganska hudvårdsprodukter skapade med aktiva ingredienser. Grundaren, Michael Ageborn, återvände till Sverige efter 6 års resande runt om i världen efter att ha forskat om skönhets- och modebranschen. En av hans viktigaste antaganden från sina resor var de många hudvårdssvårigheter som människor brottas med, liksom Michael själv upplever detta då och då, och han var fast besluten att göra en förändring.

Tillbaka i Sverige slog Michael sig ihop med de numera delägarna och entreprenörerna Damon & Linn Pirzadeh. För att kunna göra långvariga förändringar i skönhetsbranschen tror de att de måste lyssna på sina kunder och hitta en lösning som omfattar hudens hälsa med så liten påverkan på miljön som möjligt. Med detta, tillsammans med Cidesco Esthetician och mångfaldigt prisade produktutvecklaren Shidrokh (Orkide) Ghawami, kom BORN FOR YOU - Vegan Advanced Skincare.

BORN FOR YOU är en vegansk hudvårdsserie med multifunktionella produkter för både ansikte och kropp som är effektiva och användarvänliga. Produkterna uppfyller våra kunders höga förväntningar utan att komplicera deras dagliga liv. BORN FOR YOU är non gender hudvård som passar alla i hushållet och kan delas med dina nära och kära.

Alla våra produkter är dermatologiskt testade, utvecklade och tillverkade i Sverige för att säkerställa den mest hållbara processen - från val av ingredienser till slutprodukt. Vi tycker att ALLA ska ha råd och bibehålla en god hudhälsa, oavsett ålder, kön eller var du bor.

Tillsammans med våra kunder ger vi dig förändring.