Leverans & Returer

  • Vi erbjuder full återbetalning eller byte för alla varor om de är obrutna/oanvända och returen sker inom 30 dagar. Återbetalningar inkluderar inte fraktkostnad. Vi ansvarar inte för fraktkostnaden om du väljer att returnera produkterna. För att initiera en retur, e-posta oss helt enkelt med ditt problem och ordernummer på contact@bornforu.com

  • Vi ersätter inte gratis gåvor eller produkter som inte är listade på beställningar. Provprodukterna är slutgiltiga, inga returer, byten eller krediter. Rabattkoder kan inte användas efter att ett köp har behandlats. Vi kan be om bilder för att bättre förstå produktproblemet. Av de två metoderna för att hantera för tidigt utgångna produkter rekommenderar vi byten eftersom kunderna kommer att få en produkt i full storlek kontra en partiell kredit.

  • Trasigt paket Vi tar på oss att se till att ditt paket kommer fram säkert, så vi kommer att ersätta alla föremål som anlände skadade under transporten. Vänligen maila oss så fort du fått din beställning. Vi kan be om bilder på det skadade paketet. Anmäl dig även till Post Nord då de är ansvariga för skadan.

  • Returer med återförsäljare/utanför köp Artiklar köpta från andra återförsäljare, och inte direkt från vår webbplats är inte kvalificerade för retur, återbetalning, butikskredit eller byte från oss.

  • För att kunna erbjuda den bästa upplevelsen till våra kunder förbehåller sig Ageborn Studios rätten att begränsa returer om vi har anledning att misstänka missbruk av vår returpolicy (såsom överdrivna returer, återförsäljning eller bedrägerier).